Najnovejše objave

Moč sodelovanja

Sodelovanje je vedno uspešnejša oblika delovanja kot tekmovanje, čeprav mora obstajati uravnoteženost med obema stranema. Zato se tudi pri svojem delu povezujemo in dopolnjujemo s partnerji in proizvajalci programske opreme.

Podjetja

Bifin je partnersko svetovalno podjetje s katerim sodelujemo na mnogih projektih, ki vključujejo tako znanja s področja informacijske tehnologije kot področja financ in kontrolinga. Zaradi enkratne kombinacije znanj lahko zagotovimo celovit pristop k reševanju izzivov sodobnega vodenja in/ali upravljanja podjetja.
IBM je eno največjih svetovnih podjetij na področju informacijske tehnologije in zagotavlja široko paleto rešitev na vseh področjih delovanja podjetij v katerikoli industriji.
Podjetje NewFrontiers je privatno podjetje ustanovnjeno leta 1999 v katerem je skupina strokovnjakov izvajala implementacije BI sistemov nad ERP sistemi. Njihovo poznavanje obeh ključnih področij in več uspešno izvedenih BI projektov pri SAP strankah je pripeljalo do izdelave rešitve za sistem poročanja za velika podjetja, ki se imenue NemisFS.
S&T Slovenija je med največjimi IT podjetje v Sloveniji. Skupaj z njimi sodelujemo na projektih uvedbe sistemov poslovne inteligence ali svetovanju ter izobraževanju uporabnikov pri uporabi orodij.

Orodja

Sodelovanje pri različnih projektih in različnih strankah nam je omogočilo nabiranje izkušenj pri delu z različnimi rešitvami na področju poslovne inteligence in ETL orodij. Zaradi tega lahko našim strankam zagotavljamo kvalitetne storitve v najkrajšem možnem času.